Wi-Fi Dev Kuģa Ierīces Modulis Wi-Fi Modifikācijas Kuģa Arestu Un Ierīces Piederumus Attīstības Padomes Wi-Fi
Piederumi & Daļas

Wi-Fi Dev Kuģa Ierīces Modulis Wi-Fi Modifikācijas Kuģa Arestu Un Ierīces Piederumus Attīstības Padomes Wi-Fi

Cena:

€22.68 €45.38

Daudzums:

Produkta Apraksts

Ieviešot mūsu Modifikācijas Modulis Ierīci.Izmantot varu uzlabotas sensoru tehnoloģiju ar pārvietotos un noklikšķiniet uz darbības.Ideāls dažādos lietojumos, tostarp izmantot kā peld vāvere modulis.Bez papildu draiveru vai programmatūras instalēšanas nepieciešams.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Grozījumu Modulis

Krāsa: zaļa

Materiāls: sastāvdaļas

Īpašības: Flipper Nulles modulis

Neto svars: (apm.) 30g

Svars ar iepakojumu: (apm.) 30g

Produkta izmērs: (apm.)2.7*0.9*0.9 cm/1.06*0.35*0.35 collas

Iepakojuma izmērs: (apm.)7.5*7.5*3cm/2.95*2.95*1.18 collas

Iepakojuma Saraksts:

1* Izmaiņas Modulis

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Bezvadu Kontrole: Maksimizēt savu spēļu pieredzi, ar grozījumiem Modulis, kas raksturo bezvadu savienojumu pārī ar jebkuru gaisa kontroles iekārtas bezšuvju integrāciju.Peld vāvere modulis rada ideālu spēli piedzīvojumu, ļaujot jums baudīt spēli, piemēram, nekad agrāk.

2.Vienkāršot Jūsu Ierīci Mijiedarbība: bez pūlēm kontrolējiet savu datoru vai ierīci, ar mūsu Modifikācijas Modulis.Tulkot jūsu žestus un kustības, uz intuitīvu pārvietot un noklikšķiniet uz darbības.Tikai ar kinoizrāde jūsu rokas, pārslēgties no žests kontroli, lai peles režīmu.Baudīt aizraujošu un labi uzturēts veids, kā mijiedarboties ar digitālo pasauli.

3.Bez piepūles Ierīces Vadība: Ar grozījumiem Moduli, jūs varat kontrolēt jūsu ierīces ar vieglumu, vai jums ir apburošs izklaides spēles, darba dienas bizness uzdevumiem, un izpētīt jaunas iespējas.

4.Vairāku Funkcionālo: Ar grozījumiem Moduli, jūs varat bez piepūles sasaistītu savu tablet Pc, smart Televizori un datori, par vienkāršu un problēmu-free pieredzi.Vai jūs esat spēle, straumēšana, vai strādājot, šī daudzpusīgā ierīce, kas nodrošina ātru un stabilu savienojumu katru reizi.

5.Ņem Savu Mods ar Jums: Mūsu modifikācijas modulis ir paredzēts, lai viegli pārnesamība, lai jūs varētu ņemt to visur bez papildu draiveru vai programmatūras.Tas ir ideāls spēli, straumēšanas un rediģēšanu par lidot, sniedzot jums ideālas ērtības un elastīgumu.

Produkta specifikāciju

SKU: w103651

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

Sniegt savu atsauksmi: