Piena Putošanas Krūze, 350Ml Piena Krūze, Nerūsējošā Tērauda Piena Krūze, Putošanas Krūzi Piena Krūze Kafijas Automāts
Virtuve,Ēdamistaba & Bar

Piena Putošanas Krūze, 350Ml Piena Krūze, Nerūsējošā Tērauda Piena Krūze, Putošanas Krūzi Piena Krūze Kafijas Automāts

Cena:

€9.59 €12.30

Daudzums:

Produkta Apraksts

Humanizēts dizains: rokas putas piena kannas, lai novērstu applaucējumu; apaļa nerūsējošā tērauda dibena, ir viegli tīrāmas, bez traipiem, lai paslēptu; tur ir svari iekšā, viegli lasīt, un palīdzēt jums kontrolēt, cik daudz piena vai krējuma jums ir uz katru tasi kafijas.

Augstas kvalitātes materiāli: Mūsu piena putu katls ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir anti-rūsas, pretapaugšanas, siltuma izturīgs, nav trausla ikdienas lietošanā, un tai ir ilgs kalpošanas laiks.

Precīzi: spējas ir 350ml / 12oz piena putošanas trauka.Kapučīno, jūs varat sagatavot 1 glāze vai 2 mazas tasītes kapučīno, latte macchiato, kafijas, ļoti piemērots padarīt espresso, cappuccino Putošanas vai tvaicētiem piena Connaught vai karstā šokolāde.

Praktiski: Aprīkots ar šauru muti piemērots dempingu, latte art pildspalvu var veidot visu veidu skaisti kafijas modeļu padarīt cappuccino mākslas un latte art.

Viegli darboties: siltuma vadītspējas ir ātri, tas ir viegli justies temperatūra, kad sazinieties ar roku, un temperatūra tīkams piena putas ir ļoti svarīgi.Tas ir ērts un viegli padarīt skaistu un profesionālo cappuccino kafija ar visdažādākās formas.

Krāsa: sudraba

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Iepakojuma Saturs:

1 * Piena Putošanas Krūze

1 * Mākslas Pildspalvu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju

SKU: w204586

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

Sniegt savu atsauksmi: