Portatīvie Auto Motociklu PSI Riepu Spiediena Mērītājs Testa Pildspalvu Metru Ārkārtas Līdzeklis, Elektrisko Velosipēdu Netīrumiem Pit Bike Transportlīdzekļiem, Instrumenti,
Valkāt Daļas

Portatīvie Auto Motociklu PSI Riepu Spiediena Mērītājs Testa Pildspalvu Metru Ārkārtas Līdzeklis, Elektrisko Velosipēdu Netīrumiem Pit Bike Transportlīdzekļiem, Instrumenti,

Cena:

€6.58 €13.17

Daudzums:

Produkta Apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Lielisks Materiāli, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes cinka sakausējuma un nerūsējošā tērauda, ar šo zīmuli, riepu spiediena mērītājs automašīnām, kas nodrošina ilgstošu lietošanu, kā tas ir rūsas-ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs.

2.Viegli Ņemt Līdzi: Tas zīmuli riepu spiediena mērītājs ir viegli pārvadāt un uzglabāt, pateicoties tās vieglo svaru un pareizo izmēru.Tas nav aizņem daudz vietas jūsu automašīnu vai instrumentu klāsts, lai jūs varētu bieži ir tā ērts, ja jums tas ir nepieciešams.

3.Izcilu Precizitāti: mērījumu diapazons 10-120PSI padara šo zīmuli, riepu spiediena mērītājs, kas piemērots visa veida riepām.Iegūt precīzus rādījumus ar ABS skalu, kas ir redzama jebkurā apgaismojumā.

4.Bez piepūles Kontrole: Nav baterijas nepieciešams.Bez piepūles pasākums riepu spiediena ar šo vienkārši-izmantojiet kontūru.Tikai rindā mērīšanas galvu ar riepu vārsts, nospiediet maigi, un iegūt precīzus rādījumus.

5.Plašs Pielietojums: Šo zīmuli, riepu spiediena mērītājs var izmērīt spiedienu no riepas, dažādiem transportlīdzekļiem, piemēram, konvertējamās automašīnas, kravas automašīnas, SUV, RV, ceļojumu tūristu, un vairāk.Tas ir ērts līdzeklis, lai jebkurš auto entuziasts.

Apraksts:

Šis auto riepas psi kontūras, ir valkāt-izturīgs un izturīgs, padarot to ideāli piemērots biežai lietošanai.Tas ir arī viegls svars un nodrošina precīzu mērījumu bez baterijas.Šis rīks ir ļoti plašs pielietojuma spektrs, un ir ideāls, lai saglabājot jūsu riepas pareizi piepumpētām.

Specifikācija:

Produkta materiāls: cinka sakausējums, nerūsējošais tērauds

Produkta izmērs: 6-1/8"

Nosaukums: riepu spiediena mērītājs

Displejs: PSI

Spiediens displeja diapazons: ABS skalu

Svars: 0.063 kg

Mērīšanas diapazons: 10-120PSI

Iepakojuma Saraksts:

1gab. * PSI Riepu Spiediena Mērītājs

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Produkta specifikāciju

SKU: w41478

  • Modeļa Numurs - Auto Riepas PSI Platums
  • Materiāls - cinka sakausējums, nerūsējošais tērauds
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

Sniegt savu atsauksmi: