Drošības Jostu Polsterējumi Drošības Jostu Polsterējuma Spilventiņi Plecu Siksna Attiecas Aizsargs Automašīnas Drošības Jostas Siksna Plecu Spilventiņu, Lai Golfa Somas
Interjera Piederumi

Drošības Jostu Polsterējumi Drošības Jostu Polsterējuma Spilventiņi Plecu Siksna Attiecas Aizsargs Automašīnas Drošības Jostas Siksna Plecu Spilventiņu, Lai Golfa Somas

Cena:

€3.37 €6.75

Daudzums:

Produkta Apraksts

Šie mīksts un ērts auto drošības jostu polsteri fit plecu un novērst berzes un berzi.Tie ir piemēroti arī somas, mugursomas, ģitāru siksnas un vairāk.

Specifikācija:

Nosaukums: Automašīnu Drošības Jostu Pārsegs

Materiāls: faux jēra samts

Svars: 45g

Izmērs: aptuveni 26*7cm (10.23*2.75 collas)

Atgādinājums: Produkta izmērs/attēli tiek manuāli mēra un pieņemts, lūdzu, piedod man nedaudz novirze

Iepakojuma Saraksts:

1* Auto Drošības Jostu Cove

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Plecu Komfortu: Par sherpa drošības jostas plecu segums ir mīksts un pūkains produkts, kas uzlabo jūsu komfortu un drošību braukšanas laikā.Tas mazinās jūsu pleciem un novērstu skrāpējumus un spiedienu, kas ar drošības jostu.

2.Mīksts Vāks: Šīs automašīnas drošības jostas segums ir mīksts, un tas palīdz jums justies vairāk apmierināti un atviegloti braukšanas laikā.Tā ir izstrādāta, lai samazinātu spiedienu uz drošības jostu uz pleca, un tā atbilst formai par jūsu plecu, pēc dabas rādiuss no jūsu ķermeņa.

3.Nav Viegli Lauzt: Šīs automašīnas drošības jostas segums ir izgatavots no plīša auduma, kas ir mīksts un ērts, lai pieskarties.Jūs varat atkārtoti izmantot to ilgu laiku, un baudīt tās izturību.Tas pasargās jūsu kakla un plecu no berzes un kairinājumu.

4.Portatīvie Dizains: Šis auto drošības jostu segumu var izjaukt un izmazgāt, ja nepieciešams, saglabāt to sanitāro un svaigu.Tas ir arī vienkārši uzvilkt un novilkt, tāpēc jūs varat veikt to ar jums, kur jums nepieciešams.

5.Plašs Pielietojums: Šīs automašīnas drošības jostas vāciņš ir piemērots jebkurai siksnu, kas nepieciešams papildu komfortu un atbalstu.To var izmantot drošības jostas, stumbriem, un arī somas, golfa somas vai somas ar siksnām.

Produkta specifikāciju

SKU: w46214

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips - Jostas & Polsterējums
  • Postenis Svars - 1.00kg
  • Objektu Platums - 0.00inch
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija - ce
  • Modeļa Nosaukums - Automašīnas drošības jostas vāciņu
  • Objekta Garumu - 0.00inch

Sniegt savu atsauksmi: