Priekš Mazda CX50 CX-50 2023 Custom Fit Auto Bagāžnieka Paklājiņš Visu Sezonu Kravas Mat 3D Formas Lāzeru Mēra Stumbra Starplikām
Interjera Piederumi

Priekš Mazda CX50 CX-50 2023 Custom Fit Auto Bagāžnieka Paklājiņš Visu Sezonu Kravas Mat 3D Formas Lāzeru Mēra Stumbra Starplikām

Cena:

€118.65 €158.21

Daudzums:

Produkta Apraksts

Par šo preci

Visizturīgākā Ietvaros Kravu Starplikām - Mūsu kravu kontūrzīmulis ir ideāls ieguldījumu iekšpusē jūsu automašīnu par absolūtu komfortu.Izgatavoti, izmantojot ārkārtīgi izturīga Termoplastiskie Elastomēri , tas ir ļoti izturīgs, lai karstā vai aukstā laika, plaisām un skrāpējumiem.

Ideāli piemērots automašīnu,nav nepieciešams, lai novērtētu stumbra izmēru un nogrieza papildu rindas, tas lieliski atbilst izmēru jūsu stumbrs.Vienkārši vieta uz paklāja uz stumbra vai viegli ņemt to off, ja nepieciešams, papildu līdzekļi ir nepieciešami!

Viegli Mazgāt & Traipu Izturīgs - kravas mat kontūrzīmulis ir ideāls risinājums, ja jums ir apnicis haoss jūsu bagāžnieka pēc katra brauciena.Aizmirst izdevumu stundas tīrīšana stumbra, mūsu paklājiņš ir viegli mazgājami, vienkārši noskalojiet to ar tekošu ūdeni.Virsma ir traipiem izturīgi, kas padara to izskatās jauns, pat pēc gadiem ilgas lietošanas!

Padomi 1:Iepakošanu un transportēšanu

Kravas starplikas, ir liela apjoma, tas ir iepakošanas un pārvadāšanas reizes, būs laukumā uz to.Kad saņem paketes, jūs varat sekot trīs veidi, kā zemāk, lai atgūtu :

1. Jūs tikai pa kreisi pamatni uz piebraucamā ceļa saulē 30 minūtes, un tā būs atgriešanās uz sākotnējo formu

2.Gulēja līdzena, un likt kaut kas smags, un tā atgūs normālo formu par

2~3 dienas

3. Jūs varat izmantot matu žāvētājs, apsildāmās uz maksimālo), lai apsildītu un nospiediet laukumā nostāja, starplikas, ar grumbām drīz izzudīs。

Padomus, 2:VIN

1. Produktu parādīt mūsu attēlā var mazliet atšķirties no faktiskā tie, sakarā ar konfigurāciju, starpība par katru gadu un katru auto, lūdzu, sniedziet pilnīgu kadra numurs (VIN), pirms iegādāties, lai mēs varētu atbilstības pareizo posteni, lai jūsu auto.Ja jūs varat pierādīt mums, daži no jūsu auto bildes, tas mums palīdzēs, lai atbilstu pareizi vairogs, lai jūs.

2. Vienuma Tips: Custom Fit Auto Bagāžnieka Paklājiņš

3. Materiāls: Plastmasa Un Oglekļa Šķiedras

4. Lietošana: Aizsargāt Bagāžnieka Paklājs no automašīnas

5. Ja jums nav atrast piemērotu produktu, lai jūsu auto, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas

Produkta specifikāciju

SKU: w50961

  • Zīmola Nosaukums - metoway
  • Materiāla Tips - Plastmasas
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

Sniegt savu atsauksmi: