BMW X5 E70 07-09 Oglekļa Šķiedras Durvju pilota Uzglabāšanas Kārba Pārnesumu Pārslēgšanas Panelis 19 Gab., Apdares Lentes Automašīnas salona Koka graudu Uzlīme
Interjera Piederumi

BMW X5 E70 07-09 Oglekļa Šķiedras Durvju pilota Uzglabāšanas Kārba Pārnesumu Pārslēgšanas Panelis 19 Gab., Apdares Lentes Automašīnas salona Koka graudu Uzlīme

Cena:

€99.03 €154.74

Daudzums:

Produkta Apraksts

Šis produkts ir sadalīta pa Kreisi-rokas piedziņa un Labajā diskā , lūdzu, ņemiet vērā, iegādājoties produktu

Funkcijas:

1.Šo preci ir izgatavots, izmantojot augstākās kvalitātes nekustamā oglekļa šķiedras ar epoksīda pārklājumu,3mm double sided self adhesive uz muguras viegli uzstādīt.

2.Viegli izmantot, spēcīgs un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks , izturīgs pret skrāpējumiem, netīrumiem, izturīgs un antikorozijas.Ilgstošas lietošanas, 2-5 gadus ilgu iekārtas mūžu.

3.Oglekļa šķiedras apdares stilu mainīt parasto izskatu un pievienot atdzist dizains.2-5 gadu ilgu iekārtas mūžu.

4.Tas ir ne tikai oglekļa šķiedras apdari, tas lieliski uz jūsu auto, nodrošinot, ka jūsu auto nav saskrāpēts, nav nolietojas, un padara jūsu auto izskatās pavisam jaunu.

Krāsa: Melna. 3x3K Sarža pinuma oglekļa šķiedras.

Uzstādīt: BMW X5 E70 2007 2008 2009

Pieteikums: Izmanto, lai slēptu bojātu apdares par savu transportlīdzekli vai vienkārši uzlabot savu auto

Materiāls: Izgatavots no nekustamā oglekļa šķiedras un ir īpaši skaidru mētelis poliuretāna papildus aizsardzībai. 3mm biezums mīkstās uzlīmes.

Par instalāciju:

1.Visi mūsu produkti ir pašlīmējošās atpakaļ.

2.Mēs izmantojam nekustamā oglekļa šķiedras ar sarža pinuma, kas ir lielisks plastiskums.Produkts būs ļoti mīksta, kad silda, un tas būs vieglāk, lai instalētu.

3.Jums vienkārši ir, lai attīrītu atbilstošo vietu auto un noņemt līmi ar aizsargājošu plēvi uz muguras mūsu uzlīmi.Nospiediet šīs daļas pret paneli transportlīdzekli, 2 minūtes,.

Piezīme: Tā var būt daži grūti, jo zema temperatūra,tīro pozīciju pirms montāžas, un siltuma lentes mazliet par labāka saķere.

Piegāde

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi NETIEK iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Tā ir pircēja atbildība par šiem maksājumiem, ja nepieciešams.

Pēc pasūtījuma veikšanas, mēs kuģis to jums 3-4 dienas.Pēc tam, kad, saņemot preci, ja pastāv kvalitātes problēmas, mēs atbildēsim jums, un atrisināt 24 stundu laikā.Mēs dos jums labāko servisu un garantijas.

Draudzīgi padomi:

Tā kā pastāv atšķirības starp valstīm un produktiem, lūdzu, novērtējiet produkta lielums, pirms novietot, lai izvairītos no nevajadzīgas vēlāk dienas, paldies.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums caur ebay ziņu sistēmu.Mēs atbildēsim jūsu ziņojums 48 stundu laikā.Uzticieties mums, mēs vienmēr cenšamies, lai atrisinātu jebkādas problēmas, lai mūsu vērtības klientiem.

Uz katru draugu, kurš mīl oglekļa šķiedras transformācijas, mūsu hobiji ir vienādi.Tātad mums ir 1 gadu kvalitātes garantija, ja vēlaties saņemt produkta, kas ir bojāts vai jums tas nepatīk, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs būsim priecīgi, lai kalpotu jums.

Produkta specifikāciju

SKU: w58633

  • Objektu Platums - 8.9cm
  • Objekta Garumu - 67.7cm
  • Materiāls - oglekļa šķiedras
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Uzlīmju Izvietojumu - Navigācijas, Aizdedzes Ierīces, kontaktligzdas, Durvju Rokturis, Suite Komplektu, Zobrati, Durvju Interjera, Centra Konsole, Slēdzis, Stūres Rats, Gaisa Panelis, Rīku Panelis, Durvju Rokturi, Windows Vadības Panelī, Atpakaļ Gaisa Ventilācijas, Priekšējo un Aizmugurējo Lasīšanas Gaismas, Pārnesuma Galva, Stūres Panelis

Sniegt savu atsauksmi: