Nepabeigtu Koka Amatnieku Lieldienu 6pcs Vainagu Formas Koka Rotājumi DIY Lieldienu Rotājumi Pakārt Rotājumi Grupa Krājumi
Mājas Dekori

Nepabeigtu Koka Amatnieku Lieldienu 6pcs Vainagu Formas Koka Rotājumi DIY Lieldienu Rotājumi Pakārt Rotājumi Grupa Krājumi

Cena:

€4.04 €5.77

Daudzums:

Produkta Apraksts

Izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes, kas nerada kaitējumu ādai, šo radošo DIY amatniecības nāk ar auklām, augšā, viegli apturēt.Plaši izmantoti, lai svētku dekori, kāzas & baby dušas.

Specifikācija:

Nosaukums: Zeme Un Lieldienu Vainags

Materiāls: koks

Produkta izmērs: aptuveni 20x19.5cm/7.87x7.68 collas

Daudzums: 6pcs

Pakotņu Sarakstu:

Nepabeigtā lieldienu rotājumi*6

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Augstas kvalitātes Materiāls: Mūsu nepabeigtu rotas ir ideāls, lai radītu unikālu Lieldienu dekori.Izgatavots no augstas kvalitātes, ādai draudzīgiem koksnes materiāla, tie aprīkoti ar gludu virsmu un ir izturīga un videi draudzīga.Tie nebūs pauze viegli un izstaro, nav nepatīkamas smakas.

2.Izveidot Unikālu Dekoru: Atraisīt savu radošumu, izveidojot savu Lieldienu rotājumi.Ar vienmērīgu koksnes virsmas, jūs varat rakstīt vai zīmēt uz tā ar bērniem vai draugiem, un veikt radošus DIY amatniecība, kas vitrīna jūsu personisko stilu.

3.Radīt Svētku Vibes: Atraisīt savu radošumu ar mūsu Lieldienu tematiku, nepabeigtos rotājumus.Ar unikālu dizainu, viņi ir ideāls pievienojot svētku pieskārienu uz jebkuru vākšana.

4.Bez piepūles Aptur: Šo nepabeigto Lieldienu rotājumi nāk ar auklām, augšā, par problēmu-free montāža durvis, logi, sienas un aizķeres, nesot siltumu un skaistumu jūsu mājas dekoru.

5.Daudzpusīga Lietošana: Plaši izmanto ārpus Lieldienu, šo nepabeigto rotājumi var būt unikāls, jo paliktņi, dāvanu tagus, uzlīmes, izkārtnes, dekori, un vairāk.Ideāli piemērota jebkuram gadījumam piegāžu vai dāvanas.

Produkta specifikāciju

SKU: w79689

  • Materiāls - Plastmasas
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas

Sniegt savu atsauksmi: